Armatur i køkkenet

At designe et køkken kræver ofte at man lægger tid og omtanke i detaljerne, og her er blandt andet et ordentligt blandingsbatteri til køkken værd at kigge på. Design er ikke kun hvordan det ser ud, men også hvordan det fungere og de færreste tænker over, hvor meget vi egentlig bruger sådan et blandingsbatteri eller armatur i hverdagen.

Her kunne det være interessant for dig at kigge på nogle miljøvenlige armaturer fra blandt andet Gustavsberg, som bliver markedsført som værende den mest miljørigtige producent i deres Nautic serie.

Disse modeller er udstyret med en vandbesparende funktion, der gør det muligt for dig at spare mange penge i længden, faktisk helt op til 50 procent ifølge producenten.

Selvom Nautic serien har en flot design, falder mange i stedet for de inspirerende designs hos Eico og Børma. Det handler selvfølgelig om at få et blandingsbatteri til køkken, der passer ind i hele rummets design. Her kan du hos de to førnævnte producenter få modeller i mange stilarter, farver og materialer.

En interessant ny form for armatur til køkkenet er nogle af de modeller der kan give dig kogende vand med det samme. Disse modeller fra blandt andet Quooker, InsinkErator AuquaHot og Grohe RED, har en vakuumbeholder under vasken med varmestråleskærm der sørger for hele tiden at holde vandet i beholderen på en temperatur på 110 grader.

Dette kan bruges til at du lynhurtigt kan koge æg søndag morgen, lave kaffe og blanchere grøntsager, noget som alt sammen er effektivt for en travl familie. Armaturet er børnesikret så de mindste ikke kommer til at tænde for det kogende vand, så den eneste bekymring du bør have er det forhøjede energiforbrug, eftersom beholderen har brug for strøm.