iPhone cover – De mange muligheder

iPhone Covers findes i utallige varianter og hver og en er til for at give din iPhone ekstra beskyttelse i det daglige brug. Ud over beskyttelse har producenterne også valgt at lægge utrolig meget vægt på at skabe et dybt sortiment, for at give forbrugerne muligheden for at skille sig ud.

For at komme med nogle konkrete eksempler på cover typer, kan blandt andet; bumpers, hardcases og skins nævnes. Disse iPhone covers er uden tvivl de mest populære, hvilket netop kan skyldes de mange farvevarianter.

Bumpers er ofte lavet i enten gummi eller silikone. Det er to forholdsvise bløde materialer, som foruden det at beskytte din iPhone godt også giver lidt ekstra komfort, når den holdes i hånden. Beskyttelsen fra et bumper koncentreres ofte både omkring kanterne og bagsiden.

Hvis du er mere til at promovere din yndlingssportsklub eller bare godt kan lide et abstrakt visuelt ydre, kan hardcases godt gå hen og blive sagen for dig. Hardcases er lavet i plastic, hvilket giver producenterne af disse iPhone cover rig mulighed for at lave forskellige visualiseringer. Hardcasets beskyttelse er ligesom et bumpers koncentreret omkring kanterne og bagsiden. Dog bør du være opmærksom på, at det hårde hardcase cover ikke giver ligeså god beskyttelse ved stød som et bumper, grundet dets manglende evne til at absorbere energien.

iPhone cover

Af de tre populære covers nævnt tidligere er skins nu tilbage. Skins laves i folie af forskellig kvalitet alt afhængig af prisniveauet. Her er der, ligesom ved hardcases, mange muligheder for personalisering. Du kan få skins med træ look, carbon look etc. Skins beskyttelse er modsat de to andre koncentreret omkring hele telefonen (bortset fra skærmen), men da det er et forholdsvist tyndt beskyttelseslag er dette heller ikke det optimale type cover i forhold til stød. Til gengæld bibeholder det din iPhones smukke design.