Skiferie – Overvej køretiden

Mange vælger at tage på skiferie i Alperne. Den helt klare ulempe ved, at tage på skiferie i alperne er den utrolig lange køretur. Vælger man at tage af sted i tiden omkring uge 7 til uge 9, så kan der også forekomme store køer på de tyske motorveje. Tyskerne har nemlig selv ferie, og de vil også gerne syd på for, at stå på ski.

Som udgangspunkt skal man forvente 24 timers kørsel på en skiferie til Frankrig. Udover den utrolig megen trafik, så er der ofte utrolige dårlige vejrforhold i de lave luftlag i syd Tyskland. Derfor er det ikke altid man kan ligge og køre 130-140 kilometer i timen. Udover kø og dårligt vejr, så det vigtigt at man bruger tid på, at holde pauser undervejs. Det vil være en god ide, hvis der er flere som deles om at køre bilen, således folk ikke falder i søvn bag rettet.

Skiferie

Hvert år sker der utallige ulykker på de tyske motorveje. Dette sker specielt i perioden hvor folk skal på skiferie i alperne. En kombination af mange biler og dårlige vejrforhold giver altid ulykker og dødsfald. Så skal man på skiferie i alperne er det vigtigt man har øjnene på vejen og ikke alle mulige andre steder hen. Man skulle nødig miste livet på vejr til en skiferie, som både dig og hele dit slæng har gået og glædet sig til.

Er man ikke til de lange køreture, skal man overveje en skiferie i Norge eller Sverige. Her kan jeg anbefale Danskbilferie – Som skiferie leverandør.

Ikke nok med at man kommer til og bruge mange timer bag rettet når man skal nå frem til sin destination, man skal også hjem derfra igen. Det kan være en stor fordel at vælge at tage hjem over på en søndag eller mandag og ikke lørdag. Dette skyldes de fleste hjemrejsende fra en skiferie i alperne foregår normalt på en lørdag. Så hvis du vil undgå kø så rejs hjem en dag eller to senere.